biologische slagerij

Biologische Slagerij Gerrit Takke uit Utrecht bestaat inmiddels ruim 25 jaar. Al die tijd verkopen wij vlees afkomstig van dieren uit de biologische landbouw. ‘Natuurlijk lekker’ noemen wij dat. Gerrit heeft zelf contact met biologische boeren en houdt de lijnen graag kort.
Zo worden er teeltafspraken gemaakt over het opgroeien van het aantal dieren en weet iedereen wat hij of zij moet doen. Het assortiment in de winkel is daarentegen juist breed en uitgebreid: van standaard biefstukken en rookworsten tot lamsvlees en Dry Aged prime beef. Er is voor ieder wat wils.

Gerrit Takke

‘’Toen we begonnen waren we vooral idealist. Er waren nauwelijks andere biologische slagerijen. Als echte pioniers gingen we te werk. Met een klein groepje collega’s én met hulp van onze klanten creëerden we meer bewustzijn over biologisch vlees in Nederland. Bevlogen zijn we nog steeds. Dankzij onze kwart eeuw ervaring bieden we de allerbeste producten. Uiteraard met een geweldig team: mijn vrouw Ineke, rechterhanden Carl en Gaby en vele enthousiaste verkopers. Mensen met een open blik op de wereld en met passie voor het slagersvak. En die passie proef je terug in onze producten, daar ben ik van overtuigd.’’

BBQ Utrecht offerte burgers

online bestellen

Bent u niet in de gelegenheid om uw bestelling op te halen in onze slagerij? Kies dan voor online bestellen! Bestel uw BBQ-pakketten en benodigdheden naar keuze. Dan regelen wij de rest. Ga naar onze webshop om direct te bestellen.

BBQ Utrecht biologische slagerij