Geroosterde groenten met pesto-yoghurt dip

BBQ Utrecht Worst
BBQ Utrecht Knoflook

Bereidingswijze

Snijd de ui en venkel in partjes. Snijd de courgette en aubergine in lange plakken, de paprika in vier stukken en verwijder de zaadjes. Snijd tot slot de tomaten doormidden. Besprenkel de groente met olijfolie en breng het geheel op smaak met zout en peper. Roer de pesto door de Griekse yoghurt en breng op smaak met peper en zout. Rooster de aubergine, paprika en venkel 3 minuten. Voeg daarna de ui, courgette en tomaten toe en rooster deze nog 5 minuten; draai ze af en toe om en bestrijk de groente indien nodig met olijfolie. Leg de groente op een grote schaal en serveer dit, samen met de pesto-yoghurt dip aan uw gasten.

Bereidingstijd

15 minuten + 8 minuten BBQ

Benodigdheden

  •  1 rode ui
  •  1 venkelknol
  •  1 aubergine
  •  1 courgette
  •   1 rode paprika
  •   2 vleestomaten
  •   2 el olijfolie
  •   2 el pesto
  •   1½ dl Griekse yoghurt
  •   zout en peper 

Geeft u een barbecue? vraag direct een offerte aan

Geeft u binnenkort een barbecue party en bent u nog op zoek naar biologisch barbecue vlees? Dan ben u bij ons aan het goede adres. Kies uit onze standaard BBQ pakketten of vraag een offerte op maat aan.