Tomaten en gegrilde uien
Bereidingswijze
Voor de tomatensalade:
- Bereid de tomaten, komkommer en basilicum zoals en doe ze in een grote kom.
 - Besprenkel de ingrediënten in de kom met extra vierge olijfolie en balsamico azijn. De verhoudingen kunnen naar smaak worden aangepast, maar begin met ongeveer 2 eetlepels olijfolie en 1 eetlepel balsamicoazijn. Pas aan op basis van je persoonlijke voorkeur.
 - Breng de salade op smaak met zout en peper en omscheppen om de dressing gelijkmatig te verdelen.
 - Laat de tomatensalade even zitten om de smaken op te nemen.
 
Bron: thebastard.com
Bereidingstijd
									Kooktijd: 40 min | Voorbereidingstijd: 30 min								
				Benodigdheden
Voor de tomatensalade:
- Rijpe tomaten, in plakjes of gehakt
 - Komkommer, in plakjes gesneden
 - Verse basilicumblaadjes
 - Extra vierge olijfolie
 - Balsamico azijn
 - Zout en peper naar smaak
 
Voor de geroosterde rode uien:
- 2 rode uien
 - Olijfolie
 - Zout en peper
 
Geeft u een barbecue? vraag direct een offerte aan
Geeft u binnenkort een barbecue party en bent u nog op zoek naar biologisch barbecue vlees? Dan ben u bij ons aan het goede adres. Kies uit onze standaard BBQ pakketten of vraag een offerte op maat aan.