Tomaten en gegrilde uien

BBQ Utrecht Worst
BBQ Utrecht Knoflook

Bereidingswijze

Voor de tomatensalade:

  1. Bereid de tomaten, komkommer en basilicum zoals en doe ze in een grote kom.
  2. Besprenkel de ingrediënten in de kom met extra vierge olijfolie en balsamico azijn. De verhoudingen kunnen naar smaak worden aangepast, maar begin met ongeveer 2 eetlepels olijfolie en 1 eetlepel balsamicoazijn. Pas aan op basis van je persoonlijke voorkeur.
  3. Breng de salade op smaak met zout en peper en omscheppen om de dressing gelijkmatig te verdelen.
  4. Laat de tomatensalade even zitten om de smaken op te nemen.

Bron: thebastard.com

Bereidingstijd

Kooktijd: 40 min | Voorbereidingstijd: 30 min

Benodigdheden

Voor de tomatensalade:

  • Rijpe tomaten, in plakjes of gehakt
  • Komkommer, in plakjes gesneden
  • Verse basilicumblaadjes
  • Extra vierge olijfolie
  • Balsamico azijn
  • Zout en peper naar smaak

Voor de geroosterde rode uien:

  • 2 rode uien
  • Olijfolie
  • Zout en peper

Geeft u een barbecue? vraag direct een offerte aan

Geeft u binnenkort een barbecue party en bent u nog op zoek naar biologisch barbecue vlees? Dan ben u bij ons aan het goede adres. Kies uit onze standaard BBQ pakketten of vraag een offerte op maat aan.